Friday, September 28, 2012

«Παραμάγαζα» προς πώληση!

του Δημήτρη Μάρδα

Protagon.gr

28 Σεπτεμβρίου 2012

Κομματικό στέλεχος και στενός συνεργάτης βαρόνου της πολιτικής, έχοντας ένα απλό πτυχίο νομικής και κάποιο μεταπτυχιακό δίπλωμα, χωρίς την παραμικρή τριβή με την αγορά, διοικεί εδώ και χρόνια όποιον φορέα του αναθέτει ο πολιτικός του ινστρούχτορας. Κρατικοδίαιτος, χωρίς τις απαραίτητες δεξιότητες, ζει και αναπνέει, από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας, υπό την ομπρέλα του κόμματος.

Έτσι, κάποτε θεωρήθηκε ειδικός σε θέματα αγοράς, οπότε ανέλαβε νευραλγικά πόστα στο χώρο του εμπορίου. Κατά την επόμενη θητεία του, ως πάλι ειδικός σε θέματα επικοινωνίας συμμετείχε στη διοίκηση ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού μέσου. Τέλος ως ειδικός εκ νέου σε θέματα θαλασσίων μεταφορών, ανέλαβε την διοίκηση ενός μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Όσον αφορά στους καθ’ ύλην αρμοδίους επιστήμονες, τους ανθρώπους τις πιάτσας που έλιωσαν στα θρανία και «ψήθηκαν» στην αγορά αυτοί περιττεύουν… Δεν θεωρούνται από τους πεφωτισμένους ηγέτες μας ως οι καταλληλότεροι να διοικήσουν μια ΔΕΚΟ, το αντικείμενο της οποίας κατέχουν καλά!

Και το παράδειγμα που δόθηκε δεν είναι το μόνο! Μετά απορούν πολλοί γιατί οι ΔΕΚΟ βρίσκονται σε αυτό το χάλι και γιατί θα πουληθούν «κοψοχρονιάς»!

Περισσότερα

No comments: